Alla inlägg under mars 2010

Av Fia - 2 mars 2010 18:49

...du som är så "busig", kan du iaf inte försöka skriva med ditt namn när du kommenterar inlägg på min blogg?

Du som bor i Lund....ja du vet ju själv vem du är.

Och ang din kommentar.....jag betvivlar att han var det. Men man kan önska att han var det så han någongång fick något tillbaka ;)

Han valde kanske lite mindre offenltiga individer att vara det med  isf och inte lämna brev på datorer.

Idag behöver han inte göra just det du påpekar....vi gör det tillsammans med andra....ju fler vi är tillsammans.....


Puss på dig...fröken B.Bus

Av Fia - 2 mars 2010 00:26

...färgglatt, knastrande och underbart, då mår själen extra bra.

Just nu är det en sådan stund. Barnen sover sedan länge i sina sängar, Stiffe, jag och kusin D har tittat på en film, det har satts grind till köket så hundarna inte kan yra runt i hela huset hur som helst och framförallt...när som helst. Dörren är borta och det blev ännu finare här hemma.

Nu ska det läggas nytt golv i köket och sen blir nästa projekt här inne att riva ut innertaken i mat och vardagsrummen. Fram kommer de vackra bjälkarna och mellan dem ska det sättas vitlaserat trä.

När våren kommer ska vi, om vi är klara över hur vi vill att det ska se ut, bygga ut huset och få upp vårt trädäck i trädgården.


De närmsta veckorna kommer hela garaget att tömmas precis som vår källare. Allt kommer hamna i en container som vi ska hyra. Skönt att äntligen bli av med allt skräp. Äntligen ska det stora fula partytältet som Stiffe hade med sig kastas....vitt är ingen bra färg för ett partytält på sommaren.

Det ska kastas möbler, datorer som har stått i garaget sen Stiffe flyttade in, gamla kläder och vad det nu mer är för lump. Det är befriande att kasta.


Känner någon att de har något de vill hämta i vårt garage är det dax att öka tempo lite. Man kan göra finfina fynd mellan lumpet.


Imorgon är det möte om vår eventuella utökning i familjen. Spännande.


Nu ska fru Bodström sova en smula.




Ovido - Quiz & Flashcards